Over ons

Cat Resort is een volledig nieuw, huiselijk kattenpension in Antwerpen-Wilrijk. Er is bewust gekozen voor een kleinschalige opvang van max. 8 katten zodat we zoveel mogelijk tegemoet kunnen komen aan de wensen van onze gasten en hun baasjes. Geen groot pension waar vele katten bij elkaar zitten, jouw kat is hier de koning te rijk!

Het pension bevindt zich in ons eigen huis op de benedenverdieping van onze bel-etage. Er is dus zo goed als altijd iemand aanwezig, ook ’s nachts. In deze ruimte bevinden zich 8 volledig ingerichte aparte kattenverblijven. Zo heeft elke kat zijn eigen plekje om te vertoeven. Bij een gezin waar er meerdere katten zijn, kunnen de verblijven gekoppeld worden d.m.v. een tussenluik. Elke kat heeft dagelijks meerdere keren toegang tot de speelruimte waar ze zich kunnen uitleven op de klimmuur, stimulerende spelletjes spelen, lekker luieren met uitzicht op de tuin, … Dit helemaal alleen of samen met andere soortgenootjes mits uw goedkeuring.

We voldoen aan alle voorwaarden opgelegd door departement dierenwelzijn en kunnen met trots zeggen dat we hiervoor ook een erkenningscertificaat kregen (HK40107433).

We kijken er naar uit om jullie  te mogen verwelkomen bij Cat Resort!

Axelle

Bekijk onze instagram- of facebookpagina voor nog meer fotos: @catresort_wilrijk