diensten

Kattenhotel

Vertrek je op reis? Staat er een grote verhuis aan te komen? Moet je een tijd in het ziekenhuis verblijven?

Geen probleem! Terwijl u afwezig bent bezorgen wij uw kat een onvergetelijke vakantie zodat u zich nergens zorgen over moet maken.

kat op krabpaal
kat met koekje

Verwenmomentje?

Wij bieden verschillende services aan om je kat nog extra te verwennen. Wat zeg nu eerlijk.. jouw kat verdient het!
Graag een snack bestellen van de à la carte menu? Extra kattengras in het verblijf? Je kat trakteren met wat kattenmelk? Het kan allemaal! Bij ons kunnen ze zelfs genieten van kattensoep en kattenpudding als voor- of nagerecht. 

F.A.Q.

Ja! De gezondheid van onze gasten staat op de eerste plaats. Je kat moet wettelijk verplicht ingeënt zijn tegen volgende ziektes:

  • rhinotracheïtis ( kattenniesziekte)
  • panleucopenie (kattenziekte)
  • leucose 

Deze vaccinaties mogen niet ouder zijn dan 1 jaar en niet jonger dan 3 weken. Wij vragen naar uw boekje van de dierenarts bij aankomst in ons hotel. Katten die niet gevaccineerd zijn kunnen wij spijtig genoeg niet aanvaarden. Zorg er ook voor dat uw kat vrij is van vlooien en wormen.

Alles van uitrusting ( voerbakjes, mandje, krabpalen, kattenbak, speelgoed,…) is voorzien in het verblijf in uw kat. Het enige dat u moet meebrengen is voldoende eten voor het hele verblijf. Katten zijn erg stressgevoelige dieren, ervaring leert ons dat het vertrouwde eten van thuis hen helpt om zich sneller te ontspannen en tot rust te komen op een nieuwe plek.

Ja! Aansluitend aan hun verblijf is de jungle-gym te vinden waar ze zich kunnen uitleven op de XL-krabpaal, klimmuur, speeltunnel, … Er zijn veel ramen waar ze zicht hebben op de grote tuin waar veel interessante vogeltjes komen langsvliegen.
Omdat we een kleinschalig dierenpension zijn hebt u de keuze of uw kat hier met andere soortgenootjes kan komen spelen of alleen. Voor sommige katten kan het net heel stresserend zijn om in contact te komen met andere katten. U kent uw kat het beste, dus aan u de keuze.

U krijgt wekelijks een update via WhatsApp, Facebook of email met leuke foto’s/filmpjes van uw kat. U kan ons ook volgen op Facebook, hier zetten we ook regelmatig foto’s op van onze gasten. 

Bij de reservering vragen wij altijd de gegevens van uw eigen dierenarts. Wanneer uw kat ziek zou worden aarzelen wij niet om eerst contact op te nemen met onze eigen dierenarts. Onze dierenarts kan met uw dierenarts overleggen indien er aanvullende informatie nodig is.

Geen probleem. Wij gaan hier bij Cat Resort erg geduldig en zorgzaam om met onze gasten. We volgen het tempo van uw kat. Ook maken we gebruik van Feliway verstuivers, deze bootsen feromonen na en helpt uw kat om te gaan met stressvolle situaties en geeft hun een gevoel van veiligheid en welzijn.