Tarieven

Dagprijs 1 kat = € 13*
vanaf 2de kat = € 10

*Bij afzetten maandag-vrijdag tussen 16:30u en 19:00u wordt deze dag niet aangerekend. Komt u uw kat afzetten op zaterdag tussen 10:00u en 12:00u wordt deze wel aangerekend.

Betalen gebeurt bij het afzetten van de kat en kan met cash of Payconiq.

Inbegrepen:

Bij Cat Resort beschikken onze gasten elk over hun eigen volledig ingerichte verblijf dat niet met anderen gedeeld moet worden.  Verblijven kunnen gekoppeld worden aan elkaar voor meer ruimte. Elk verblijf is voorzien van:

  • Gezellige inrichting met veel hoge verstopplaatsjes
  • Verschillende krabmaterialen 
  • Eigen privé kattenbak
  • Eigen voer- en drinkbakje met elke dag vers water
  • Dagelijks gebruik van de jungle gym
  • Gebruik van de waterfontein
  • Felliway verdamper met anti-stress hormoon
  • Dagelijkse speel- knuffelmomenten
  • Regelmatige update met foto via Whatsapp/messenger/mail

Elke gast heeft dagelijks toegang tot de jungle gym waar ze zich kunnen uitleven op de klimmuur,  stimulerende spelletjes, XL krabpaal, uitzicht op de tuin,… Dit helemaal alleen of samen met andere soortgenootjes mits uw goedkeuring.

Belangrijk: Een kat laten wennen aan ander voer kan soms een hele uitdaging zijn. De kattenmaag en -darmen raken makkelijk van slag bij abrupt overstappen op ander kattenvoer. Ook kan je kat er flink ziek worden.  Daarom is het voer niet inbegrepen in de prijs en vragen we u om voldoende voer voor het hele verblijf mee te geven. Zo kan het vertrouwde eten van thuis hen helpen sneller te ontspannen en tot rust te komen op een nieuwe plek. Indien u niet genoeg voer meegeeft en wij zelf voer moeten voorzien rekenen wij hier € 2 / portie extra voor aan.

Wilt u graag uw kat nog extra verwennen tijdens zijn verblijf? Ontdek hier onze aanvullende arrangementen. 

Voorwaarden

Wat breng je mee?

- Vaccinatieboekje(verplicht)
- Genoeg voer voor het hele verblijf (verplicht)
- Lege verpakking ontvlooiing/ontwormingsmiddel(verplicht)
- Medicatie indien nodig
- Eventueel een kussentje/dekentje om de vertrouwde geur van thuis mee te brengen

Vlooien& ongedierte

Om vlooien & ongedierte te bestrijden vragen wij om uw kat 3 dagen voor het binnenbrengen te behandelen met een degelijk ontvlooiing- en ontwormingsmiddel. Een vlooienhalsband is niet voldoende. Bij afzetten van uw kat brengt u de lege verpakking van het ontvlooiingsmiddel mee. Indien u uw kat niet heeft kunnen behandelen of wij vinden toch nog vlooien zullen wij de kat zelf nog behandelen. De kosten voor deze behandeling zal u terug vinden op het factuur(€ 10).

Ziekte

Wij aanvaarden enkel katten die in goede gezondheid zijn. Moest het toch voorkomen dat uw kat ziek wordt tijdens het verblijf, consulteren we onze dierenarts. Bijkomende kosten worden in rekening gebracht.

Vaccinaties

Uw kat moet wettelijk verplicht ingeënt zijn tegen volgende ziektes:
- rhinotracheïtis(niesziekte),
- panleucopenie(kattenziekte),
- leucose ( niet standaard gegeven bij binnenkatten!)

Deze vaccinaties mogen niet ouder zijn dan 1 jaar en niet jonger dan 3 weken. Wij vragen naar uw boekje van de dierenarts bij aankomst in ons hotel. Katten die niet gevaccineerd zijn kunnen wij spijtig genoeg niet aanvaarden.

sterilisatie/castratie

Katers boven de leeftijd van 6 maanden worden alleen gecastreerd aanvaard.

medicatie

Wij aanvaarden enkel katten die gemakkelijk medicatie nemen, bij agressieve of onwillige katten kunnen we dit jammer genoeg niet garanderen en willen we geen risico’s nemen. 1x per dag medicatie geven zit inbegrepen in de prijs. Voor een uitgebreid medisch schema rekenen wij een toeslag van € 5 per dag.